Hayır. Burada yalnızca zaten herkese açık olan veya sizinle zaten paylaşılmış fotoğraflar açılır. Yalnızca ben veya Arkadaşlar ayarındaki her şey olduğu gibi kalır.
O zaman hiçbir şey görünmez. Gizli bir arkadaş listesi gizli kalır. Burada yalnızca kişinin zaten herkese açık yaptığı bilgilere ulaşılır.
Hayır. StalkFace videoları yalnızca Facebook'ta açar. Hiçbir şeyi kopyalamaz veya kaydetmez.
Yalnızca zaten arkadaşıysanız. StalkFace, Facebook'un size gösterdiğini değiştirmez; sizi oraya daha hızlı götürür.